Toarte geanta hartie

Atașarea toartelor la o geantă de hârtie (candy wrapper bag) poate fi o provocare, la fel cum realizarea genții în sine este o provocare, nu numai o joacă cu hârtii frumos colorate. Acest tutorial vă va arăta cum puteți pune genții realizate de dvs. toarte (din piele, imitație de piele, textil etc.) prinse cu nituri.

Materiale necesare:

Pe lângă cercurile din hârtie închise, dar necusute încă între ele, aveți nevoie de:

–        Clește perforator;

–        8 nituri;

–        Toarte (noi am folosit un o bandă cu lungimea de aproximativ 2,5m, cusută astfel încât să se închidă în cerc, obținând o panglică continuă care, trecând pe sub geantă, formează, de fapt, două toarte);

–        8 bolduri cu cap.

Pași:

1. Marcați, pe două dintre cercurile de hârtie pozițiile niturilor (câte 4 pe fiecare cerc), de preferat destul de aproape de lateralele viitoarei genți (fig. 2). Aveți grijă să verificați, suprapunând cercurile, dacă poziția este corectă. Este foarte important să stabiliți corect distanța dintre găuri. Noi am avut un total de 40 de elemente/cerc, iar pătratele cu găuri au avut câte 9 elemente între ele.

2. Dați toate găurile cu un clește perforator, în centrul pătratului de hârtie însemnat (fig. 3 și 4).

toarte geanta hartie pic 1

3. Începeți să coaseți cercurile de jos și inserați cercurile cu găuri după cum ați stabilit (fig. 5 și 6).

4. Întoarceți geanta cu gura în jos și, ajutându-vă de marcaje, potriviți toartele astfel încât să fie egale. Noi ne-am folosit de cusăturile de îmbinare ale toartei care veneau chiar pe mijlocul fundului genții (fig. 8).

toarte geanta hartie pic 2

 

5. Stabiliți pe toarte pozițiile niturilor de la baza genții, ajutându-vă de bolduri cu cap care pot fi trecute prin găurile date în cercurile de hârtie (fig. 10). Acest lucru vă va permite să verificați și corectați egalitatea toartelor înainte de a da găuri prin acestea (fig. 11).

6. Marcați cu bolduri și poziția celorlalte 4 găuri pe toarte (fig. 12).

toarte geanta hartie pic 3

 

7. Luați toartele de pe geantă cu tot cu bolduri (fig. 13) și marcați, pe spatele acestora, locul unde veți da gaura înainte de a îndepărta boldul (fig. 14).

8. Dați toate cele 8 găuri, corespunzătoare găurilor din cercurile de hârtie, în toarte (fig. 15 și 16).

toarte geanta hartie pic 4

 

9. Prindeți toartele de geantă cu nituri, inserându-le prin interior (fig. 17). Puneți căpăcelele niturilor (fig. 18).

 toarte geanta hartie pic 5

În fig. 19 puteți vedea produsul final. Mai multe poze aici!

toarte geanta hartie pic 6