Prelucrarea datelor cu caracter personal

Scopul nostru

onefold handmade wearing doreşte să aducă mai aproape de dumneavoastră produse de calitate, lucrate manual cu multă migală şi mult drag.

Ce date personale colectăm şi de ce

onefold handmade wearing nu este interesată de colectarea datelor dvs. personale altfel decât în scopul de a vă comunica, dacă şi numai dacă doriţi (prin abonarea la newsletter), ultimele noutăţi şi de a procesa comenzile înaintate de dvs.

În ceea ce priveşte înaintarea de comenzi şi/sau comunicarea cu dvs. în vederea înaintării unei comenzi, colectăm numai acele date pe care ni le transmiteţi în acest scop, pentru buna desfăşurare a procesării şi expedierii comenzii:

– nume complet

– adresă de e-mail

– număr telefon

– adresa la care se face expediţia

– alte date considerate relevante de dvs.

onefold handmade wearing nu colectează date în vederea desfăşurării de cercetări de piaţă sau monitorizării comportamentelor clienţilor, fapt pentru care nici nu veţi găsi disponibilă pe site-ul nostru opţiunea de creare cont.

Formularul de contact

Prin folosirea formularului de contact vom primi un e-mail pe adresa atelier [at] hainehandmade.ro, adresă de pe care veţi primi în cel mai scurt timp răspunsul nostru pe adresa comunicată de dvs. Adresa dvs. de e-mail nu va fi transmisă unor terţi.

Analytics

onefold foloseşe Clicky pentru a înregistra şi analiza traficul pe website. Puteţi accesa politica de confidenţialitate a Clicky aici.

Un cookie de urmărire de tip “ID unic” este utilizat doar cu scopul de identificare a vizitatorilor unici, dar acest lucru nu presupune înregistrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Cui împărtăşim datele dvs. personale

Toate informaţiile înregistrate prin intermediul site-ului www.hainehandmade.ro sunt utilizate numai în scopul procesării comenzilor înregistrate. onefold nu va transmite datele dvs. confidenţiale către alţi terţi în afara firmei prin care se efectuează livrarea comenzii.

Cât timp păstrăm datele dvs. personale

În cazul înaintării unei comenzi prin intermediul website-ului nostru datele dvs. vor fi şterse din sistem imediat ce procesul de achiziţie este considerat încheiat de ambele părţi (din partea noastră presupunând păstrarea până la data maximă la care se poate accepta un retur).

Pentru dezabonarea de la newsletter-ele noastre vă rugăm să folosiţi butonul de dezabonare inclus în mesaj sau să ne trimiteţi un e-mail pe adresa atelier [at] hainehandmade.ro. Altfel, veţi fi dezabonat/ă automat după 2 ani de la ultima interacţiune cu newsletter-ele noastre.

 

Update: 25 mai 2018