Genti

Genți

Genţi din hârtie colorată şi bandă adezivă, impermeabile, foarte rezistente

Cum rareori putem ieşi din casă fără geantă, aceasta devine un accesoriu foarte important. Nu numai că trebuie să se potrivească ţinutei, dar trebuie să fie şi suficient de încăpătoare, totuşi nici prea mare, nici prea mică – o adevărată problemă. În plus, trebuie să fie şi frumoasă, să o purtăm cu plăcere pentru că, aşa cum hainele pe care le îmbrăcăm trebuie să ne facă să ne simţim bine, aşa şi geanta trebuie să fie exact pe placul nostru.

Genţile din hârtie au avantajul că pot fi personalizate în diferite moduri. O primă variantă este cea a utilizării hârtiei de revistă (facem şi un pic de reciclare) şi fie şi numai de aici opţiunile sunt multe: fotografii de modă, cosmetice sau orice alte imagini (amestecate pentru a creea un joc de culori – potrivite cam la orice ţinută, sau alese pe anumite nuanţe dacă ştiţi deja la ce vreţi să le purtaţi sau dacă aveţi culori preferate), text, combinaţii de text şi imagini etc. Deşi ieşim din aria reciclării creative, se poate utiliza şi hârtie de ambalaj, fie ea uni sau cu desene. O altă propunere este aceea a utilizării de bandă adezivă colorată (negru, roşu, galben, albastru), ceea ce dă posibilitatea reciclării broşurilor pe care le tot primim în cutia poştală, deşi nu le-am cerut niciodată.

Aceste genţi sunt  impermeabile, fâşiile de hârtie fiind acoperite cu bandă adezivă atât pe interiorul genţii, cât şi pe exterior. Utilizarea acestor benzi conferă, pe de altă parte, şi rezistenţă. Se pot închide cu fermoar (recomandat) şi/sau cu capse magnetice. Se poate ataşa dublură.

Pentru comenzi sau alte informaţii vă aşteptăm să ne contactaţi!

Galeria de genți realizate este accesibilă prin click pe imagine.