Accesorii

Accesorii

Vă propun o gamă variată de accesorii tricotate sau cusute, moderne, mai ciudate sau mai cuminţi.

De multe ori mizăm pe accesorii pentru a avea un look deosebit. Fie că apelăm la o eşarfă, la un colier, o broşă sau o brăţară, accesoriile pot să scoată in evidenţă o ţinută simplă, fie ea casual sau elegantă.

Sunra’s Happy Handmades vă propune altfel de accesorii – accesorii tricotate. În sezonul rece şi în zilele de dinainte şi după constatăm că nu mereu sunt potrivite colierele metalice, colierele cu pietricele sau eşarfele subţiri şi vaporoase. Adierile reci ale vântului ne cam obligă la haine mai groase şi eventual la un fular care nu se potriveşte neapărat cu lănţişorul preferat sau şiragul de mărgele. O rezolvare la această problemă puteţi găsi la noi. Vă oferim brăţări şi coliere împletite, colorate, fulare şi eşarfe mai mult sau mai puţin obişnuite, fulare la baza gâtului mai groase sau mai subţiri, broşe etc.

Dacă vă place ce vedeţi sau dacă sunteţi în căutarea unui cadou deosebit şi, de ce nu, personalizat, vă aşteptăm să ne contactaţi. Timpul necesar realizării acestui tip de produse în general nu depăşeşte 1-2 zile în cazul în care ceea ce doriţi nu este disponibil imediat.